BESTELLEN, BEZORGING EN RETOURNEREN

Bestelling en levering

Al onze producten worden direct uit voorraad geleverd, hierbij wordt een standaard verzendtijd van 1-2 werkdagen gehanteerd.

Bieren van de buurman biedt u de service aan dat een bestelling vanaf €50,- gratis verzonden wordt. Bij een bestellingen onder de €50,- zijn de verzendkosten voor de consument. Woont in een straal van 10 kilometer vanaf het adres van de webshop, dan wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Alle overige bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Bestellingen worden als pakket bezorgd en passen dus niet door de brievenbus. Houdt rekening met de levertijd zodat de werknemers van PostNL niet aan een gesloten deur staan.

Verder is Bieren van de buurman niet verantwoordelijk voor vertraging en/of wanprestatie van een derde partij.

Retourbeleid

U bent niet helemaal tevreden met de bestelde artikelen, wat nu? 

Dit is vervelend om te horen maar ook dit kan natuurlijk gebeuren. Wanneer de producten niet geheel voldoen aan uw verwachtingen kunt u deze binnen 14 dagen na levering naar ons retourneren. Het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) wordt daarna teruggestort op uw rekening.

Hiervoor dient u eerst telefonisch contact op te nemen met +31 6 23693860. Een medewerker zal u dan te woord staan om uw vraag, opmerking of klacht aan te horen. Vervolgens wordt uw e-mailadres genoteerd zodat u een retourformulier in kunt vullen. Het retourformulier dient mee gestuurd te worden met de retournatie. Wanneer de retournatie compleet is teruggestuurd wordt het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk teruggestort.

Wanneer wij uw geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging via de mail. Binnen enkele werkdagen na het verwerken van uw retournatie ontvangt u het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) terug op uw rekening!
Als u een week na het verzenden van uw geretourneerde artikel nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@bierenvandebuurman.nl  Vermeldt hierbij uw naam, adres en ordernummer.

Retourvoorwaarden

  • Producten dienen in originele én ongebruikte staat geretourneerd te worden.
  • U dient een compleet ingevuld retourformulier mee te retourneren.
  • Retourneren kan binnen 14 dagen na de leverdatum.

Let op! Voldoen de geretourneerde producten niet aan de bovenstaande voorwaarden, dan kunnen we uw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Zorg er altijd voor dat u uw verzendbewijs goed bewaard. Retournatie via brievenpost (zonder verzendbewijs/Track & Trace) is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retournaties of wanprestaties van derde partijen.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.